top of page

Retningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Ditt personvern er viktig for oss, og vi verdsetter at du besøker nettsiden vår. Dette avsnittet forklarer hva informasjonskapsler er og hvorfor vi bruker dem, samt dine rettigheter til å kontrollere vårt bruk av dem. Vi bruker informasjonskapsler for å forstå hvilken informasjon som passer deg og andre besøkende best. Det bidrar også til å gi deg den beste brukeropplevelsen når du besøker nettsiden vår.
 

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er ulike typer data som lagres som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser. Hensikten med slike kapsler er å huske tidligere brukerinnstillinger, gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse eller innhente statistikk som gir innsikt i brukeratferd slik at nettsiden kan optimaliseres.
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke personvernet. 

Slike lokalt lagrede data kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist og tilsvarende atferd hos nettleser vi har at samarbeid med. “Øktinformasjonskapsler” er informasjonskapsler som blir midlertidig lagret på enheten din når du bruker våre tjenester. “Vedvarende informasjonskapsler” blir lagret på enheten din en gitt periode etter at du har forlatt våre tjenester. Det varierer fra informasjonskapsel til informasjonskapsel hvor lenge den vedvarende informasjonskapselen blir liggende.
 

For mer nyttig informasjon om informasjonskapsler kan du se www.allaboutcookies.org

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å:

  • Lære hvordan du bruker nettsiden vår (f.eks dine innloggingsdetaljer, hvor langt du har kommet i bestillingen din, osv.)

  • Skille deg fra andre brukere av nettsiden vår

  • Gi deg en personlig brukeropplevelse 

  • Forbedre opplevelsen din når du besøker nettsiden vår

Hvordan avviser og sletter jeg informasjonskapsler?

Du kan endre dine preferanser relatert til informasjonskapsler i nettleseren din. De fleste nettlesere tillater deg å slette informasjonskapsler eller slå av denne funksjonen. Om nødvendig, se nettleserens supportside direkte.
 

Husk at de fleste nettlesere automatisk godtar informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal bli brukt, er det mulig at du må aktivt slette informasjonskapslene. Hvis du avviser bruken av informasjonskapsler vil det fortsatt være mulig å besøke nettsiden vår. Husk at ved å blokkere eller slette informasjonskapsler som er brukt på nettsiden vår kan det resultere i at noen funksjonaliteter ikke fungerer som de skal, og det kan være at du ikke vil ha mulighet til å se alle fordelene ved nettsiden. Ved å bruke nettsiden vår uten å avvise eller slette noen eller alle informasjonskapsler, sier du deg enig i at vi kan plassere de informasjonskapslene som du ikke har avvist eller slettet på din enhet. 

bottom of page