top of page
p6061249-4.jpg

Om oss 

Sangskolen i Oslo ble opprettet sommeren 2022 av sangpedagogene Lisbeth-Anita Grimsø Olsen og Johanne Johnsen, og drives nå av Lisbeth-Anita. Våre sangpedagoger har lang undervisningserfaring og er i tillegg profesjonelle sangere. Vi tilbyr sangundervisning i de fleste sjangere og skolen består av sangere i alle aldre med ulik erfaring og ambisjoner, fra hobbysangere til profesjonelle artister.

 

I Sangskolen i Oslo har vi fokus på sceneopptreden og formidling, og elevene vil få erfaring i dette gjennom skolens egne huskonserter. Vi tilbyr i tillegg undervisning i låtskriving, gehør og teori, og holder ulike seminarer og workshops gjennom året. Vi tilbyr også seminarer, workshops, kurs og hjelp til konsert- og auditionforberedelser på forespørsel. 

Vi holder til på Øvingshotellet på Schous Plass, sentralt i Oslo. Vi har gode fasiliteter med lydanlegg, mikrofon og piano tilgjengelig.

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe!

  • Facebook
  • Instagram
Sangskolen i Oslo - Logo

Vår visjon

Fleksibelt

Bestill time når det passer for deg! Hos oss er det enkelt å booke, endre og avbestille timer på nett. Du kan velge mellom enkelttimer og pakkeløsninger ut ifra hva som passer for deg og din timeplan. Vi mener at alle sangpedagoger sitter på en unik kunnskapsbase, og hos oss kan du variere hvem du benytter deg av for å nå dine mål som sanger.

Skreddersydd

Vi hjelper deg med å nå de lyse tonene, få nok kraft i refrenget og å kunne synge på en uanstrengt måte uten å bli sliten. Vi tilpasser alltid undervisningen etter dine behov og ønsker.

Profesjonelt

Hos oss blir du møtt av kunnskapsrike sangpedagoger på en varm og imøtekommende måte. Vi brenner for å gjøre sangfaget konkret og forståelig for deg!

Våre pedagoger

Her kan du lese om våre dyktige pedagoger, slik at du kan finne den som passer best for akkurat deg! 

Våre pedagoger
LA

Kontakt .

Øvingshotellet, Trondheimsveien 2, Oslo

post@sangskolenoslo.no

Tlf: 99 40 60 01

Takk for at du sendte inn!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page